Wat kunt u van ons verwachten.

Samenwerken daar draait het om. Wij werken samen met je als ondernemer. Doordat we al een flink aantal jaren ervaring hebben in de branche, kunnen we bogen op de hiervoor noodzakelijke inhoudelijke expertise en een groot divers netwerk om je te helpen bij laten groeien van je onderneming. Enabling your business.

 

Met ruim 25 jaar ervaring en kennis!

Demiro is opgericht in 2004 en richt zich voornamelijk op ondernemingen en ondernemers die werkzaam zijn in de ICT, media en elektrotechnische sector.
In ons klantenbestand vindt men zowel startende als beursgenoteerde ondernemingen. Primair helpen wij onze klanten hun weg te vinden naar kapitaal ten behoeve van R&D. Dit kunnen subsidies zijn, maar ook private investeringen en (bancaire) kredieten zijn mogelijk. Gezien het hoge risico dat R&D met zich meebrengt is het meest voor de hand liggend gebruikt te maken van subsidie regelingen.

Strength lies in differences, not in similarities.

Stephen Covey


 

De beste resultaten bereik je samen.

Wij maken afspraken en daar houden wij ons aan. Gezamenlijk formuleren wij de opdracht  en gaan dienovereenkomstig aan de slag. Niet alleen het resultaat telt, maar ook de weg er naar toe vinden we belangrijk. De beste resultaten bereik je samen. Wij werken voor een aantal activiteiten veelal volledig op basis van no-cure, no-pay.

 

 

Just because something doesn't do what you planned it to do doesn't mean it's useless.

Thomas A. Edison