Over mijzelf

Naast mijn passie voor technologie ben ik ook fanatiek sporter in het bijzonder vechtsporter. Vechtsport vraagt om uiterste concentratie, focus, volharding, vallen en weer doorgaan. Geloven in het eigen kunnen en altijd je zelf proberen te verbeteren. Naast Demiro run ik samen met een team trainers de leukste sportschool in Leiden, Buddho-leiden (www.buddho-leiden.nl). Ondernemen samen met verschillende mensen nieuwe activiteiten ontplooien dat geeft energie.

 

Een collega als coach heeft tal van voordelen

Frans Kleer - Demiro
Frans Kleer

Ik ben oprichter van Demiro, studeerde elektrotechniek aan de TU Delft en ronde deze studie cum laude af. De rode draad door mijn carrière is altijd gerelateerd geweest aan technologie met de hoofdmoot ICT. Inmiddels heb ik meer dan 25 jaar ervaring in deze industrietak.

… gezien mijn passie voor techniek kan ik het niet laten …

Als consultant sta je naast de klant, maar gezien mijn passie voor techniek kan ik het niet laten om naast mijn advieswerk ook zelf af en toe eea te ontwikkelen. Ik ben mijn werkzame bestaan begonnen in de R&D en ontwikkelde daar hard- en software voor maritieme navigatie- en radarsystemen. Later heb ik achtereenvolgens functies als projectmanager en product marketingmanager van mobiele data projecten bekleed. Vervolgens werkte ik jaren als research- en businessconsultant aan verschillende internationale telecomprojecten, onder andere op het vlak van business development en subsidiemanagement. Ook heb ik nog enige tijd voor een van de succesvolste investeringsmaatschappijen in Nederland gewerkt. Daar richtte ik mijn specifiek op technologiebedrijven in de ICT, vooral bedrijven in de draadloze technologieën kregen de nodige aandacht.


 

Ervaring & expertise!

Vanwege de sterke focus op het ICT segment in de industrie heb ik uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van programmeertechnieken, -talen, netwerken opgebouwd. Daarnaast is ook een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd, dat ik graag deel met andere ondernemers. 

Frans.kleer@demiro.nl
Tel: +316 55705010

 

Great things in business are never done by one person.
They're done by a team of people.

Steve Jobs